blog yang paling aku minati

MEE SIPUT...PEERRGH MEMANG BEST

Rabu, 22 Oktober 2008



selamat pengantin baru diucapkan buat mat tedan dan mat ijan (pak nyan)
semoga berkekalan hingga ke anak cucu cicit peot & apa-apa ajer la lagi

Selasa, 21 Oktober 2008

Photos of Litfiba – Last.fm

Photos of Litfiba – Last.fm

Ahad, 19 Oktober 2008

jenaka dan seloka -shidi...oh...shidi

salam
rasanya dah lama aku tak posting kat blog ni
apa pun dalam pejam celik ni dah bulan tiga dah la ni
tak terasa pun hari-hari yg di lalui ,mat teon pun dah berbini.

al kisah hari tu ,limpong lawan badminton lagi ngan shidi
gamaknya shidi rasa tak puas hati laaa.tu yang dia ajak lawan lagi.
mula mula set pertama depa seri,set kedua pula shidi kalah alasan dia sakit kaki.
dia ajak lawan set penentuan ,set ketiga la tu...laaa kesian kalah lagi
bukan sikit kalah ...15-6 ,huaaaaa....shidi teriak..terus dia lariii
ingatkan nak lari kemana?rupa-rupanya larii...balik habak kat bini...

Jumaat, 17 Oktober 2008

apa dah jadi dr mashitah ?

dr mashitah ,apa dah jadi dengan anda?takkanlah kerana nak tolong pak lah kempen sampai sanggup mempermainkan hukum tuhan? sedarlah wahai dr. mashitah dimanakah keimanan anda?di manakah islam yang anda perjuangkan selama ini?ingatlah kenyataan anda itu boleh menggugat akidah anda.bertaubatlah sebelum terlambat.saudara dan saudari sekalian ,bagaimana pendapat anda tentang ucapan dr mashitah ini?seorang yang di anggap tokoh agama boleh mempermainkan hukum tuhan?fikir -fikirkanlahh.





Sabtu, 4 Oktober 2008

petua tongkat ali & kacip fatimah

tentu anda ingin mengetahui apakah petua tongkat ali ini.biasalah kan...kaum lelaki sudah pasti tahu ..bagaiman pak ali dapat mengeraskan tongkatnya itu.
dan petua kacip fatimah pula kaum pompuan lebih cekap.kalu nak tahu bagaimana pak ali mengeraskan tongkatnya,cik fatimah mengkacipkan kacipnya klik pada link di sebelah....

petua lain pun ada juga ,cara memasak,kecantikan dll.
ehh..mana link ni ? nanti sat aku nak cari dulu ni...........haaa..jumpa dah kat bawah la  ...





                            petuamelayu.com 

Rabu, 1 Oktober 2008

selamat hari raya

sempena hari dan bulan yang baik ini ,saya ingin menyusun jari memohon maaf atas segala kesilapan saya terhadap anda pembaca blog sekalian.dan di kesempatan ini juga saya ingin mengucapakan selamat hari raya maaf zahir dan batin ,
saya berharap agar anda selamat pulang ke kampung halaman anda.bergembiralah dengan keluarga dan sahabat anda di hari yang mulia ini.bersyukurlah di atas kemenangan kita melawan hawa nafsu selama sebulan yang lalu.moga Allah memberi ganjaran dan rahmat yang tak terhinggs atas apa yang kita lakukan.amin

BLOGOBO