blog yang paling aku minati

MEE SIPUT...PEERRGH MEMANG BEST

Selasa, 24 Februari 2009

berita merapu

Khamis, 19 Februari 2009

pantun kedah

pokok-pokok berlari-lari
berlari-lari di tengah sawah
walau tanpa marlon punya kaki
kedah akan tetap tebus maruah.


main wau di tangah bendang
wau shidi lah paling rendah
kedah sekarang dah menang
selangor pula boleh kalah.


pergi malau bersama cek yam
singgah sebentar di kg. gelam
piiirahhh..hampa geng kg.mempelam
nak main bola konon..kaki hampa semua cap ayam.


ada seorang ni...kawan saya la...
nama dia shidi jalut
pirahhh..dia ingat dia tera sangat main bola
nak main wau pun dia kalut.


sang kenari sekarang terbang tinggi
dia punya sayap ada la.. lapan kaki
kedah juara treble dah dua kali
woi selangor jgn eksyen la..hampa baru sekali.


aku rasa takat ni ja..pantun aku
kepala hotak aku pun dah buntu
la... hampa dok baca apa lagi tu..
dah habiss dah.. blahh la lu....

Selasa, 17 Februari 2009

bola sepak malaysia

aku bangang betul la(sorry bengang)ngan bola sepak malaysia ni.
tak abis-abis kalah bila korang nak menang ha..?apa pendapat korang tentang coach sathia?adakah dia bersalah?aku rasa adalah sikit aja salah dia ...
tapi yang salah banyak pemain la.pemain kita ni x da nak usaha lebih untuk berlatih
@nak kaji kat mana aku buat silap.apa pun terima kasih azrai khor kerana anda
kedah juara .


berikut mari kita lihat apa kata abang Bean kita pasai bola malaysia :

From www.kampungku.com



bola aku x tau tapi kwangsek aku tau la ....
mampuih pi la nak kalah berapa pun aku peduli apa?


From www.kampungku.com


tak payah main bola la ..baik main guli lagi baguih..
aku la ni pun dok blajar main wau pula .

From www.kampungku.com


malaysia kalau nak menang dan pi piala dunia satu cara saja
haaa... dia kena buat magic .mai aku buat magic ...pasti malaysia boleh
pi piala dunia

BLOGOBO