blog yang paling aku minati

MEE SIPUT...PEERRGH MEMANG BEST

Isnin, 28 Disember 2009

rombongan ke melaka

salam

agak lama juga aku x taip kat sini .bukan x dak cerita tapi ,
x dak masa .aku baru saja balik dari rombongan ke melaka utk kenduri kahwin
adik aku .masa pergi tu memang la best ,tapi sayang kat bandar melaka kita orang
tak dapat singgah sebab jam punya la teruk.bas pun x dapat parking.besok pagi tu masa sarapan driver bas cerita sani express eksiden kat ipoh .aku mula risau ,tau saja la
kita orang pun naik bas .makcik 2 kampung mempelam yang pergi sekali tu pun mula risau.berkali -kali depa pesan kat driver bas supaya berhati-hati,jangan bawa laju ,
jangan tidur masa bawa bas.tapi kita masih percaya kat pakcik asin dan kawannya.
dia pandu bas x melebihi 100 km/j.masa balik aku x tidur langsung ,aku duduk kat depan layan driver sembang.mana la tau kot dia terlelap nanti.naya kami satu bas.
yang syok nya pijon ngan anot maidin pun duduk kat depan juga layan sembang .akhirnya kami selamat sampai kat alor setar .alhamdulillah....


bas mara linear ni la kami pergi melaka 


man dan aris

 
anip dan pi pun ikut sama

BLOGOBO