blog yang paling aku minati

MEE SIPUT...PEERRGH MEMANG BEST

Selasa, 24 Mac 2009

AKILL HAYY DULU,KINI,DAN........WAHIDA

Akill Hayy.....seorang ustaz rock yang amat aku minati.
Dulu...ceramahmu seringkali kami kunjungi.
kau telah menjadi sumber inspirasi kami.
ceramahmu membuatkan kami menginsafi diri.



Akill Hayy.....keranamu kami sanggup hadiri.
di pentas pembangkang ceramahmu kami dengari.
dari isu mat rempit,artis,rasuah dan kroni-kroni.
terkadang kata-kata mu pedas ,terkadang ada yang menggelikan hati.



Akill Hayy....kini kami tahu niatmu di hati.
bukan nak cari publisiti,tapi ingin berdakwah melalui ASTRO TV.
cuma satu pinta kami,berdakwah biarlah kerana ALLAH dan NABI.
biarlah niat tak terpesong dek kerna turutkan hati.



Akill Hayy ...kini kami dengar kau pula di serang dek melodi.
gosip pula kian menjadi-jadi, apa sudah jadi?
apa ente sudah lupa diri?hingga sanggup tengok wayang ngan WAHIDA WASSINI?

wahida

Akill Hayy... tabahkan hati...jangan ente biarkan nafsu menguasai diri.
kembalilah kepada yang hakiki,teruskan niatmu yang murni.
nafsu jahat jangan di layani,teguhkan iman tetapkan hati.
andai wahida telah di kahwini...hebahkanlah...agar tidak timbul fitnah nanti..

Ahad, 22 Mac 2009

KM NAZA LWN SELANGOR

SALAM
semalam aku sempat juga nengok km naza lwn selangor ,tapi kat tv aje la,
buat apa ke stadium kalau sudah pasti cara permainan dia orang membosankan.
buat team selangor aku ucapkan tahniah kerana berjaya menjaringkan gol.
tapi buat team km naza ....ha.. ni aku nak kutuk hampa.
main macam hapa entah ,passing bola pun kat pihak lwn,malas nak ligan bola,
hampa ni x dak semangat juang langsung,player tu lain kali belajar la sikit
teknik tendang bola ,teknik nak kontrol bola ,lepas main tu tengok balik rakaman
perlawanan.cari di mana kesilapan ,dimana kelemahan diri sendiri.bandingkan
pasukan kita tu dgn arsenal .tengok arsenal main camna,ambil cth cara arsenal main,
cuba belajar dan tiru skil pemain mereka.berusahalah untuk belajar cara pasukan eropah main.
kalau pasukan eropah pandai main takkan kita org malaysia x pandai kot?yg penting berusaha
camna cara nak jadi spt mereka .
tapi ..player kat malaysia ni sama saja ngan fam .....kata pi lah apa pun.x dak tidak balas pun
yang pasti mereka tetap ngan cara mereka ....


selangor pre-season Pictures, Images and Photos

Sabtu, 21 Mac 2009

ustad azhar idrus ....

salam
ustad azhar idrus ...dia ni kekadang lawak gak
tapi apa yang dia kata tu ..untuk kebaikan kita gak..
mari kita tengok apa dia kata ,lawak dak?





Khamis, 19 Mac 2009

funny movie



numa-numa

Rabu, 18 Mac 2009

funny movie



lihat renungan mata
baby ni...lucu kan?





silap mata lawak...shidi jalut ngan apis



ulraman dance ...lawak gak hampa menari



iklan dari thailand

BLOGOBO