blog yang paling aku minati

MEE SIPUT...PEERRGH MEMANG BEST

Khamis, 1 April 2010

ADNAN SEMPIT best ker?

'adnan sempit" mengikut kawan aku yang pergi tonton cerita ni,
katanya best gak lawak dia.boleh ketawa sampai kluar air mata.

oleh kerana termakan hasutan kawan aku tu,maka aku pun
download lah cerita ni....ceritanya mengisahkan nan sempit
ni yang dok tergilakan boss dia ..ntah layan ka tidak bos dia ni ...
kena la korang download ceita ni...kalau nak tengok online pun boleh gak.
klik aja kat gambar di bawah.

p/s tapi x rugi tengok kerana cerita ni best sangat.


BLOGOBO